Cafitesse Quantum 300

400 kr/mån
Kaffe i stora mängder och i högt tempo. Cafitesse Quantum har plats för 2 olika slags Cafitessekaffe, kan brygga 2 kannor samtidigt och ger upp till 900 koppar kaffe innan den behöver fyllas på. Upplev maskinernas svarta magi när de brygger färskt kaffe dygnet runt. Till alla. Effektiviteten gör Cafitesse Quantum till favoritmodellen på platser där stora mängder kaffe behövs på kort tid.

40-80 anställda och gäster
2 standard dryckesvarianter
Kan brygga 2 koppar eller 2 kannor samtidigt
3,5 sekunder / 2 koppar, 14 sek / 2 kannor
Inklusive fri installation och serviceavtal

Bravilor Bonamat B10 HW

600 kr/mån
Rostat och malet. En urnbryggare från Bravilor Bonamat är perfekt när stora mängder kaffe behövs samtidigt – till exempel i pausen på teatern eller till kaffet på maten i lunchrestaurangen. Designen är användarvänlig, stilren och tålig. Det är enkelt att förse sig med en kopp kaffe – eller hett vatten för den som till exempel vill ha te.

35-60 anställda och gäster
1 kaffevariant
10 min bryggtid, 10 liter
Uttag för varmt vatten för te
Inklusive fri installation och serviceavtal

Barista ONE

2 400 kr/mån
När du vill vara din egen barista. Barista One har kylskåp för färsk mjölk och ger dig den perfekta kombinationen av gott kaffe från de finaste bönorna och den innovativa teknologin hos en helautomatisk espressomaskin. Bönhehållaren är dessutom tvådelad, så du kan skapa din egna perfekta kaffeblandning.

15-40 anställda och gäster
12 kaffevarianter
30 sekunder/ kopp kaffe
Möjlighet till färsk mjölk
Inklusive fri installation och serviceavtal

Cafitesse Excellence Touch

500 kr/mån
Långt utöver det vanliga. Med läckra detaljer och kompromisslös kvalitet tilltalar Cafitesse Excellence Touch den mest kräsna kaffedrickaren som vill ha kaffe med antingen mjölk eller choklad. Det finns plats för 2 olika ingredienser i maskinen – antingen kaffe och mjölk eller kaffe och choklad. Maskinen kan tillreda 2 varma drycker samtidigt, och du kan välja mellan 12 olika dryckesalternativ. Styrkan på kaffet kan justeras med ett enda tryck.

20-80 anställda och gäster
12 standard dryckesvarianter
6 sekunder/ kopp, 32 sek/ kanna
10- tums pekskärm
Inklusive fri installation och serviceavtal

Ett erbjudande i världsklass och med hög kapacitet!

Barista ONE + Cafitesse Excellence Touch

2 900 kr/mån

Alla avtal ovan 36 månader inklusive Jastekos generösa serviceavtal.

Kontakta oss så kontaktar vi er!